Betingelser for brug

BRUGSVILKÅR

ACCEPT AF UDTRYK

blackjack77denmark.com (site) er tilgængelig for alle dets brugere. De oplysninger, dokumenter, referencer og software (Materialer), og de tjenester, der leveres her, er underlagt følgende vilkår for anvendelse. I tilfælde af at brugeren er under 21, skal han læse dette papir i tilstedeværelse af en forælder eller værge. Skulle brugeren eller brugerens forældre / værge uenig i følgende vilkår og betingelser, skal du stoppe med at bruge hjemmesiden fra nu af. Ved at bruge webstedet eller nogen af ​​de materialer eller tjenester, du automatisk er enig med Brugsbetingelser. blackjack77denmark.com forbeholder sig ret til at ændre og ændre betingelserne for brug efter eget skøn. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden efter eventuelle ændringer af vilkår for brug, vil blive anset for at oplyse dig acceptere alle ændringerne. Endvidere enhver brug af de materialer, der gælder for nogle specifikke regler, er underlagt de ekstra vilkår og betingelser som dem, der er beskrevet her, i betingelserne for brug. Alle de ekstra og ekstra vilkår og betingelser vil blive indarbejdet ved henvisning i følgende Brugsbetingelser. Overtrædelse af nogen af ​​disse betingelser for brug vil føre til automatisk ophør af tilladelsen og adgang til webstedet, og brugeren skal ødelægge alt overført eller udskrevet materiale fra hjemmesiden.

INTELLEKTUEL EJENDOM

De varemærker (som omfatter logoer, varemærker og servicemærker) findes på Hjemmesiden er egenskaber blackjack77denmark.com eller andre tredjeparter. Enhver brug af de mærker, der ejes af en lokalitet af anden tredjepart er forbudt. Materialer og Tjenesteydelser af blackjack77denmark.com er beskyttet af copyright og andre love om intellektuel ejendomsret, derfor enhver uautoriseret brug af dem betragtes som en overtrædelse af sådanne love. blackjack77denmark.com brugerne ikke holde nogen udtrykkelige eller underforståede rettigheder under nogen patenter, ophavsrettigheder, varemærker eller handel hemmelig information om Materialer eller / og tjenester. Enhver brug (fx omskrivning, kopiering og oversættelse) af oplysninger fundet på Sitet (fx dokumenter og fotos) uden nogen skriftlig tilladelse af hjemmesiden er forbudt. Enhver af indretningen af ​​de oplysninger nedenfor gør ingen tilskud eller garantere nogen licens under nogen ophavsrettigheder eller patenter.

Sende eventuelle materialer, information, teknikker, ideer eller begreber (feedbacks) til webstedet, accepterer brugeren, og anerkender, at:

feedbacks indeholder ikke beskyttede og fortrolige oplysninger;

blackjack77denmark.com ikke forsæt eller ingen forpligtigelser af enhver form for udtrykkelig eller underforstået fortrolighed med hensyn til de Feedbacks;

den blackjack77denmark.com er og skal være berettiget til at anvende eller videregive Feedback til noget formål i en skøn hele verden;

feedbacks tilfalder den blackjack77denmark.com, uden forpligtelse af nogen art til brugeren;

blackjack77denmark.com giver ikke kompensation eller tilbagebetaling af nogen art.

GARANTIER OG ANSVARSFRASKRIVELSE

Sitet indeholder ALLE materialer og tjenesteydelser "AS IS". blackjack77denmark.com FRASKRIVER alle udtrykt eller stiltiende garantier HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL UNDERFORSTÅET GARANTI FOR SALGBARHED OG EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL, I DET OMFANG GÆLDENDE LOV TILLADER. blackjack77denmark.com kan ikke og garanterer ikke, at ENTEN HJEMMESIDEN; ELLER INDHOLD, MATERIALE information, produkter (herunder software) og / eller tjenester rådighed for dig på eller via webstedet; SERVERNE; ELLER via e-mails modtaget fra blackjack77denmark.com er fri for virus og / eller anden skadelig KOMPONENTER blackjack77denmark.com HOLDER intet ansvar for skader, der måtte opstå ved anvendelsen af ​​anlægget eller af Indhold, oplysninger, materialer, produkter (herunder software) og / eller tjenester rådighed for dig på eller via webstedet, HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL HÆNDELIGE, PØNALE, DIREKTE, INDIREKTE OG FØLGESKADER, herunder, men ikke begrænset til skader, der måtte resultere i tab af DATA ELLER PROFIT, SELVOM advares om muligheden for sådanne skader. BRUGERE FORSTÅR ​​OG ACCEPTERER, AT BRUG AF DENNE HJEMMESIDE ER PÅ DERES EGEN RISIKO.

Eventuelle fejl, herunder teknisk eller anden, typografiske fejl eller unøjagtigheder er mulige. blackjack77denmark.com forbeholder sig ret til at foretage ændringer i Tjenesterne og materialer på hjemmesiden til enhver tid uden varsel.

De materialer og / eller tjenester på stedet kan være forældet, og blackjack77denmark.com forpligter sig ikke overhovedet til at opdatere sådanne materialer eller tjenester.

Alle links til tredjeparts websteder er ikke i kontrol eller ansvar blackjack77denmark.com.

blackjack77denmark.com fremsætter ingen erklæringer overhovedet på et andet websted, som kan du vælge at få adgang til og være knyttet til gennem dette site. Linkene på denne side er blot som en bekvemmelighed blackjack77denmark.com ikke holder eller støtter eller påtage sig noget ansvar for indholdet af sådanne websteder.

SKADESLØSHOLDELSE

Brugere accepterer at skadesløsholde og holde blackjack77denmark.com og alle det 's ejere, datterselskaber, søsterselskaber, co-branders, agenter eller andre partnere og ansatte skadesløse for ethvert ansvar, tab, krav eller krav, herunder rimelige advokatsalærer, foretages af enhver tredje part på grund af eller som følge af indholdet brugere indgiver, sender eller sende via webstedet (herunder, men ikke begrænset til enhver brugerindhold), deres brug af webstedet, deres forbindelse til webstedet, deres overtrædelse af vilkår for anvendelse, eller deres krænkelse af en anden person er eller virksomheds juridiske rettigheder.

popup

Modtag en imponerende bonus fra Secure Online Casino

€150